• تاریخ انتشار : 1396/03/13 - 13:40
  • بازدید : 1236
  • تعداد بازدید : 108
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
مراسم همگانی افطاری

در ماه ضیافت الهی؛ برگزاری مراسم همگانی افطاری بیمارستان سوم شعبان

شامگاه جمعه دوازدهم خردادماه کارکنان بیمارستان سوم شعبان به همراه میهمانانی از گروههای مختلف، در فضایی آکنده ازعطر دل انگیز رمضان، درمراسم افطاری شرکت کردند. در این مراسم که هفتمین روز از ماه مبارک رمضان در تالار عقیق دماوند برگزار شد، حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فتاح دماوندی ، امام جمعه محترم شهرستان دماوند، مهندس میرزایی نیکو، نماینده محترم مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مهندس جهانشاهی،نماینده و معاون سیاسی


شامگاه جمعه دوازدهم خردادماه کارکنان بیمارستان سوم شعبان به همراه میهمانانی از گروههای مختلف، در فضایی آکنده ازعطر دل انگیز رمضان، درمراسم افطاری شرکت کردند.

در این مراسم که هفتمین روز از ماه مبارک رمضان در تالار عقیق دماوند برگزار شد، حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فتاح دماوندی ، امام جمعه محترم شهرستان دماوند، مهندس میرزایی نیکو، نماینده محترم مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مهندس جهانشاهی،نماینده  و معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان دماوند ، دهقانی، دبیر مجمع خیرین سلامت و جمعی از روسا و مسوولین شهرستان و بیمارستان و خیرین سلامت و نیزجمعی از پرسنل شاغل و خانواده های محترم آنان حضور داشتند.



 دکتر مسلمی فرد ضمن خیر مقدم و آرزوی قبولی طاعات میهمانان محترم از خدمات و تلاشهای ارزنده مجموعه کارکنان بیمارستان سوم شعبان که مسئولیت ارائه خدمات درمانی را در محدوده منطقه را بعهده دارند تشکر و قدردانی کرد.

وی با اشاره به تلاش کارکنان بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند در ایجاد فضای مطلوب در این بیمارستان گفت: با تلاش و همت تمامی کارکنان این بیمارستان از 17 ماه گذشته تاکنون شاهد ایجاد شرایط ویژه برای ارائه خدمات ارزنده به مراجعین در این بیمارستان هستیم.

رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند افزود: خوشبختانه با توجه به اینکه روازنه 360 بیمار اورژانسی و در ماه حدود 17 هزار نفر مراجعه کننده به بیمارستان وجود دارد، شاهد کم‌ترین نارضایتی‌ها در این بیمارستان هستیم.







مسلمی‌فرد با اشاره به حضور خیران در احداث بخش‌های مختلف بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند بیان کرد: حضور مؤثر خیران در احداث بخش‌های مختلف این بیمارستان زمینه‌ساز ارتقاء بیمارستان است که خوشبختانه در این راستا در 17 ماه گذشته 5 میلیارد تومان تجهیزات نیز وارد این بیمارستان شده است.

دکتر مسلمی فرد،رئیس بیمارستان در ادامه با اشاره با آیه 34 سوره مبارک (حج) صفات نیکوکاران و محبین را بیان داشت و گفت خداوند به محبین بشارت داده و از صفات آنان این است که تواضع دارند و طمئانیه و خشوع دارند و این صفات در کارکنان بیمارستان در تمام رده ها وجود دارد که دائم با کمترین امکانات در حال خدمت رسانی به مردم عزیز هستند. وی با تأکید بر این موضوع که یکی از اهداف بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند رسیدن به نقطه اوج خدمت به مردم است است، تصریح کرد: تمامی کارکنان این بیمارستان در تلاش برای رسیدن به اوج نقطه خدمت به مردم و رسیدن به آرامش با استفاده از تمامی امکانات رفاهی برای بیماران هستند.



دکتر مسلمی فرد در پایان با اشاره با حضور کارکنان به همراه خانواده در این مراسم گفت : تصمیم داریم برای ایجاد انگیزه بیشتر و افزایش عطوفت و مهربانی در میان کارکنان مراسمهای جمعی و برنامه های فرهنگی و رفاهی را در بیمارستان طراحی کنیم تا در سایه قرآن بتوانیم در سطح بیمارستانهای شهرستانی بهترین باشیم و عالی ترین خدمات را به مردم و پرسنل محترم بدهیم.

در ادامه این برنامه حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فتاح دماوندی، امام جمعه محترم شهرستان  ضمن تشکر از زحمات پرسنل و مسئولین بیمارستان در خصوص اخلاق در ماه مبارک رمضان مواردی را مطرح نمودند و ماه مبارک رمضان را فرصتی برای عبادت و نزدیک شدن به خداوند از طریق ارائه خدمات مناسب و همراه با تکریم به مردم دانستند.

در ادامه مهندس میرزایی نیکو ، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی فرمودند: شهرستان دماوند ظرفیت های زیادی دارد و جهت استفاده از این ظرفیت ها نیاز به نگاه جامعه خیرین است و اظهار آمادگی کردند که  حمایت و همکاریهای لازم  را از بیمارستانهای شهرستان در مجلس دهم خواهند داشت و از نقش پر رنگ و مثبت خیرین سلامت تقدیر و سپاسگزاری کردند .

دهقانی دبیر مجمع خیریت سلامت بیمارستان ضمن تشکر از خیرین سلامت بیان کرد: حمایت و همکاری خویش را در امور بیمارستان اعلام نمودند.خوشبختانه با حضور خیران در این شهرستان و کمک دولت توانستیم بخش‌های مورد نیاز مردم را در بیمارستان سوم شعبان بازگشایی کنیم تا مردم برای امر درمان مجبور به خروج از شهر نشوند.

برگزاری گروه تواشیح و اجرای مسابقه برای پرسنل و فرزندان آنان و اهداء جوایز از جمله برنامه های متنوع دراین مراسم بود.

در این مراسم لوح سپاس از خیرین توسط امام جمعه و جمعی از مسئولین به خیرین حاضر آقایان حاج علی اکبر ابراهیمی – مهندس ضابطی – حاج آقا امیری – مهندس جهان غیبی – دهقانی- حدادیان تقدیم شد و همچنین جایزه و لوح صبورترین و مهربانترین پرسنل در فصل بهار به خانمها الهه محمد حسینی- لیلا قنبری- آقای رضا عبدالحسینی تعلق گرفت لازم به ذکر است  که هر ماهه بر اساس دستور ریاست بیمارستان این جایزه به یکی از پرسنل که شاخصهای تعیین شده را داشته باشد تعلق می گیرد.






  • گروه خبری : اخبار داخلی بیمارستان
  • کد خبر : 47268
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب