کلاس آموزشی ارتباط موثر
تشکیل کلاس آموزشی ارتباط موثر در بیمارستان سوم شعبان دماوند
جلسه آموزشی ارتباط موثر در تاریخ 28/10/93در بیمارستان سوم شعبان دماوند برگزار گردید. در راستای تحقق اهداف بیمارستان در خصوص آموزش های ارتباط موثر جلسه ای با حضور جمعی از پرسنل مرکز در محل آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید
جلسه آموزشی ارتباط موثر در تاریخ 28/10/93در بیمارستان سوم شعبان دماوند برگزار گردید.
در راستای تحقق اهداف بیمارستان در خصوص آموزش های ارتباط موثر جلسه ای با حضور جمعی از پرسنل مرکز در محل آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید که در این دوره بیان شد که از ويژگيهاي انسان سالم و موفق، مهارت و توانايي برقراری ارتباط مؤثر و سازنده با ديگران است. كسب اين مهارت مهم و ضروري در زندگي اجتماعي خيلي مشكل نيست که در اين کارگاه به هفت گام اساسي براي يادگيري اين مهارت که شامل گوش دادن -صريح و صادق بودن- همدلي و همدردي- مخالفت نمودن به شيوه مناسب-خودشناسي و افزايش آگاهي شناسايي افكار تحريف شده-حفظ آرامش و احترام به طرف مقابل عنوان گردید و در این جلسه در خصوص همدلی و همدردی که یکی از این مهارت ها بود مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
اغلب ما زماني كه با يكديگر ارتباط برقرار مي كنيم همواره افكار، آرزوها ، تمايلات، نگرانيها و ترسهاي خود را آشكار مي سازيم. بدين جهت نياز داريم كه ديگران اولا” درك درستي از ما داشته باشند و ثانيا” با ما در زمينه نگرانيها، ترسها و مشكلاتمان همدلي و همدردي كنند. همدردي تلاشي است براي درك و فهم نيازي ذهني طرف مقابل. براي همدلي بايد بتوانيم خود را جاي ديگران بگذاريم و از دريچه چشم آنها نگاه و احساس كنيم. در همدلي شما مي توانيد سخن طرف مقابل را تكرار كنيد همدلي و همدردي هر دو در تداوم ارتباط نقش بازي مي كنند، با اين تفاوت كه در همدلي نقش منطق قويتر از احساس است و شنونده با همدلي به خوبي به حرفهاي گوينده گوش ميدهد تا بتواند براي حل مسئله به او كمك كند، ولي در همدردي صرفا” با تخليه هيجانات و عواطف منفي به او كمك مي كند.
مدرس این جلسه آموزشی را سرکار خانم دکتر بهزادی پور ، متخصص اعصاب و روان بیمارستان سوم شعبان دماوند بودند.
نام رابط: زهرا بنائی جزئی