مراسم افتتاح
برگزاری مراسم افتتاح بخش ICU و ساختمان اداری بیمارستان سوم شعبان دماوند
در تاريخ 95/6/23 طي مراسمی با حضور دکتر پیوندی، رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتر رحمانی محترم معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دكتررضایی، مشاور اجرایی معاون درمان، دکتر معززی ،

بسمه تعالی
در تاريخ 95/6/23 طي مراسمی با حضور دکتر پیوندی، رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتر رحمانی محترم معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دكتررضایی، مشاور اجرایی معاون درمان، دکتر معززی ، معاونت محترم فنی حوزه معاونت درمان ، جناب آقای مهندس محمودی فر ،فرماندار محترم شهرستان،جناب آقای مهندس میرزایی نیکو ، نماینده محترم مردم دماوند و فیروزکوه درمجلس شورای اسلامی و روسای ادارات و خیرین سلامت ورئیس و اعضاء شورای شهر و شهرستان دماوند و هیئت امناء بیمارستان ، خيرین محترم سلامت، بخشICUبیمارستان و ساختمان اداری افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت.
ابتدا مهندس میرزایی نیکو ضمن خیر مقدم به میهمانان محترم بیان داشتند به جرأت می توان گفت این بیمارستان خدمات گسترده ای در شرق تهران ارائه می دهد و باید مسئولین محترم توجه ویژه به این بیمارستان داشته باشند تا شاهد خدمات مطلوبتر در بیمارستان باشیم.ایشان همچنین از تمام شوراهای شهر که به مجموعه سلامت نگاه ویژهای داشتند، تقدیر و تشکر نمودند . همچنین در ادامه از رئیس بیمارستان و دیگر همکاران تلاشگر ،آقای دکتر پیوندی، رئیس دانشگاه که به بیمارستان سوم شعبان دماوند نگاه ویژه ای داشته اند تا بتواند از امکانات بهتری در منطقه بهره مند گردد ، تشکر کردند.
در ادامه جناب آقای دکتر پیوندی، رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن خير مقدم به ميهمانان محترم فرمودند: امیدواریم برگزاری این جلسه در ایام پر برکت و معنویت بین عید قربان و عید غدیر منشاء خیر و برکت برای نظام سلامت و مردم شریف و زحمتکش شرق استان تهران باشد.
دکتر پیوندی با اشاره به گستره جمعیتی تحت پوشش دانشگاه و کمبود تخت های بیمارستانی و تخت های ویژه تاکید کرد: توسعه و بازسازی مراکز بیمارستانی در حوزه سلامت کار بسیار مشکل است و برای ارائه خدمات بهتر در این حوزه، مشارکت جمعی و کارگروهی بویژه امری ضروری است.
دکتر پیوندی نیز با اشاره به کمبود نیروهای پرستاری و تخصصی مواردی مطرح نمودند که تلاشهای بسیار زیادی در دولت تدبیر و امید صورت گرفته وان اشاءا.. بتوانیم کمبودها را در آینده مرتفع نمائیم.
وی اجرای طرح تحول نظام سلامت را افتخاری ماندگار و شایسته تقدیر، برای دولت تدبیر و امید دانست و گفت: با اجرای این طرح ارزشمند پرداختی از جیب مردم در تمامی خدمات اعم از سرپایی، بستری و یا تشخیصی، کاهش چشمگیری پیداکرده است و دولت این مهم را به شکلی هدفمند دنبال می کند.
اجرای بسته های هتلینگ در بیمارستانها به منظور ایجاد فضای بهترو آراسته در بیمارستانها، بازسازی تخت های فرسوده، انجام کارهای زیربنایی، برخوردمناسب پزشک و پرسنل با بیماران، تجهیز بیمارستانها و مراکز دانشگاه به تجهیزات مدرن درمانی و تلاش برای رفع مشکلات با سازمانهای بیمه گر در راستای ارائه خدمت، بخش دیگری از سخنان دکتر پیوندی را به خود اختصاص داد.
دکتر پیوندی در این مراسم با اشاره به این که افتتاح ICUبیمارستان سوم شعبان دماوند بامساحت 300 مترمربع و اعتباری حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان از منابع اختصاصی و عمرانی و خیرین بیمارستان صورت گرفته است ، اظهار امیدواری کرد راه اندازی این بخش منشا خیر و برکت برای نظام سلامت و ساکنان منطقه باشد.وی افزود: با این وصف هیچ راهی جز مشارکت مردم و خیرین باقی نمی ماند و نظام سلامت باید با استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت خیرین در راستای رفع کمبودها، ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایت مندی مردم گام بردارد.
وی در ادامه فرمودند :دماوند یک نقطه استراتژیک برای خود استان تهران برای دانشگاه و کشور است شاهراههای ورودی و خروجی استان تهران است و اوج ترافیک بسیار بالا ست و ما به عنوان نظام سلامت وظیفه خاصی را بر عهده داریم تا بتوانیم رضایت مندی بیشتری از مردم را داشته باشیم صمیمانه از خیرین محترم سپاسگزاری می نمائیم و باید خدمات آنها را بزرگ نمائیم و پاس بدانیم و این بزرگواران را به مردم معرفی نمائیم و بزرگ کردن کار خیر ترویج و امر به معروف در تعالیم دینی ذکر شده است. و امیدواریم ان شاء ا... بتوانیم با همدلی بیشتری با خیرین محترم رضایت مندی مردم افزایش یابد که درآن رضایت مندی خدا می باشد و صمیمانه از نماینده محترم مجلس جناب آقای مهندس میرزایی نیکو که بسیار پیگیر مسایل بهداشت و درمانی منطقه دماوند می باشند تقدیر و تشکر می نمایم.و همچنین از مهندس محمودی فر، فرماندار محترم دماوند که فرد بسیار پرتلاشی می باشد ، رئیس و مدیریت و کارکنان بیمارستان صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم و آرزوی توفیق روز افزون برایشان دارم.
گفتنی است بخش ICUاین مرکز دارای 5 تخت می باشد و انشاءا... روند خدمت رسانی به بیماران ساکن این منطقه را تسهیل خواهد کرد.
دکتر مسلمی فرد رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم به میهمانان محترم فرمودند:بدون تردید دستاوردهای بیمارستان در عرصه های مختلف مرهون توانمندی، تجربه،دانش، تخصص و مهارت روسا ، معاونین دانشگاه و کارکنانی است كه با درایت، تعهـد و تلاش به انجام وظيفه پرداخته و در راستای بالنـدگي و شكوفايي بیمارستان تلاش می کنند. امیدوارم با مشارکت و تلاش مضاعف، عزم راسخ، همت والا و همدلی و هم زبانی تمامی مجموعه دانشگاه و بیمارستان شاهد توسعه و تعالی بیمارستان و اقتدار ، آبادانی ، سرافرازی و سربلندی در منطقه باشیم .در ادامه رئیس بیمارستان ضمن تشکر ویژه از ریاست محترم دانشگاه و هیأت همراه و دکتر فتحی ، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ودکتر سلام زاده، معاونت محترم غذا و دارو دانشگاه به جهت کمک و مساعدت های مالی و تجهزاتی که به بیمارستان داشتند، تشکر کردند.
رئیس بیمارستان در ادامه سخنان خود بهره برداری از ICUبیمارستان را گامی در جهت بهبود کیفیت ارایه خدمات به مردم منطقه دانست و افزود: با توجه به استراتژیک بودن این منطقه، وجود جاده ترانزیت ؛ ایجاد این بخش که مجهز به 5 تخت بیمارستانی، تجهیزات مدرن است، گام مهمی در راستای ارتقای کیفیت خدمت رسانی به مردم این منطقه به شمار می رود.
دکتر مسلمی فرد در این مراسم با اشاره به این که احداث بخش ICUبامساحت 300 مترمربع و اعتباری حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان از منابع اختصاصی و عمرانی بیمارستان و بخشی از آن از کمکهای خیرین صورت گرفته است ، اظهار امیدواری کرد راه اندازی این بخش منشا خیر و برکت برای نظام سلامت و ساکنان منطقه باشد.
گفتنی است ساختمان اداری بازسازی شده دارای سه طبقه به مساحت660متر مربع واعتبار هزینه شده: 3700000000 ریال می باشد که فضای قبلی ساختمان اداری جهت بازسازی بخش اطفال بیمارستان مورد استفاده خواهد گرفت و انشاءا... روند خدمت رسانی به مردم ساکن این منطقه را تسهیل خواهد کرد.
رئیس بیمارستان در خصوص نوبت دهی تلفنی درمانگاه و اجرای کامل سیستم فراخوان ،نوبت دهی آزمایشگاه و پزشک اورژانس تخصیص مانیتورینگ ترخیص و اطاق عمل ،احداث کلینیک ویژه،احداث ICUو تجهیز بخشهای مراقبتهای ویژه،احداث سایت اداری و سالن های مربوطه ،احداث نماز خانه و دیگر اقدامات این مرکز توضیحاتی ارایه کرد.
دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در حاشیه افتتاح پروژه های عمرانی و درمانی بیمارستان (ICUو ساختمان اداری)از بخش درحال احداث کلینیک ویژه، مصلای چند منظوره بیمارستان بازدید کرد و همچنین کلنگ زنی بخش داخلی- جراحی این مرکز انجام شد.
رابط : خانم زهرا بنایی
نظر