• تاریخ انتشار : 1394/02/01 - 11:24
  • بازدید : 779
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شعار بهداشتی سال 1394

وزارت بهداشت «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» را به عنوان شعار بهداشتی سال 1394 اعلام کرد.

5 نکته کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم ایمنی غذایی یک مسئولیت مشترک است؛ از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان. 5 نکته کلیدی برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان غذای سالم و ایمن که از سوی WHO تعریف شده است:


به نام خدا



وزارت بهداشت «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» را به عنوان شعار بهداشتی سال 1394 اعلام کرد.



5 نکته کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم



ایمنی غذایی یک مسئولیت مشترک است؛ از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان.



5 نکته کلیدی برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان غذای سالم و ایمن که از سوی WHOتعریف شده است:



نکته اول:تمیز نگهداشتن



نکته دوم:جدا نگهداشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته



نکته سوم:پختن کامل مواد غذایی



نکته چهارم:پختن غذا با درجه حرارت مناسب



نکته پنجم:استفاده از آب و مواد غذایی سالم



روز جهانی بهداشت (2015) فرصتی است تا به مسئولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود.



واحد آموزش بیمارستان سوم شعبان دماوند


  • گروه خبری : اخبار داخلی بیمارستان
  • کد خبر : 18980
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب