شعار بهداشتی سال 1394
وزارت بهداشت «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» را به عنوان شعار بهداشتی سال 1394 اعلام کرد.
5 نکته کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم ایمنی غذایی یک مسئولیت مشترک است؛ از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان. 5 نکته کلیدی برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان غذای سالم و ایمن که از سوی WHO تعریف شده است:

به نام خدا
وزارت بهداشت «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» را به عنوان شعار بهداشتی سال 1394 اعلام کرد.
5 نکته کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم
ایمنی غذایی یک مسئولیت مشترک است؛ از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان.
5 نکته کلیدی برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان غذای سالم و ایمن که از سوی WHOتعریف شده است:
نکته اول:تمیز نگهداشتن
نکته دوم:جدا نگهداشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته
نکته سوم:پختن کامل مواد غذایی
نکته چهارم:پختن غذا با درجه حرارت مناسب
نکته پنجم:استفاده از آب و مواد غذایی سالم
روز جهانی بهداشت (2015) فرصتی است تا به مسئولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود.
واحد آموزش بیمارستان سوم شعبان دماوند