• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 18:16
بیمارستان سوم شعبان دماوند

برگزاری دومین کارگاه آموزشی دارو درمانی

تدریس این دوره آموزشی را خانم عرب قنبری، مسئول آموزش پرستاری معاونت درمان شهید بهشتی بر عهده داشتند .

کارگاه آموزشی با عنوان : « کارگاه آموزشی در خصوص فراورده های چند دوزی(Multiple Dose ) ، استانداردهای نگهداری و طریقه مصرف داروهای مشابه ، آشنایی با داروهای پرخطر و نحوه ی برچسب گذاری آن ها » جهت کارکنان پرستاری برگزار گردید .

برگزاری کارگاه آموزشی دارو درمانی
دومین کارگاه حضوری دارو درمان با عنوان نگهداری و مصرف داروهای پرخطر و مشابه جهت سرپرستاران و سوپروایزران بیمارستان با تدریس عرب قنبری، مسئول آموزش پرستاری معاونت درمان شهید بهشتی در سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.
 دراین کارگاه آموزشی در خصوص قوانین دارو دهی ، شناسایی صحیح بیمار قبل از دارو درمانی جهت کاهش خطاهای دارویی ،فراورده های چند دوزی مطالبی بیان شد .
 همچنین علاوه بر مرور معرفی داروهای پرخطر و مشابه در خصوص نحوه برچسب گذاری داروهای باهشدار بالا و داروهای مشابه در ترالی احیاء و اتاق درمان توضیحات تکمیلی عنوان گردید .
 در ادامه در خصوص راهکارهای  کاهش خطاها مطالبی را  ارائه دادند .
 در پایان  به سوالات آموزش گیرندگان پاسخ داده شد.
 در ضمن در این جلسه آموزشی مسئول پرستاری و سوپروایزران بیمارستانهای حضرت فاطمه(س)، الغدیر بومهن، امام خمینی فیروزکوه حضور داشتند.
  • گروه خبری : اخبار دارویی